2 Temmuz 2013 Salı

Sami İzcican’a 4 Talip!..

PTT 1. Lig’de transfer yarışı hızla sürerken, Şanlıurfaspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden golcü futbolcu Sami İzcican’a kanca takan kulüplerin sayısı arttı.




Mehmet Bıldırcın  / Sporajans.com.tr

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor’da forma giyen Mersin İdman Yurdu ve Adanaspor’un eski golcüsü Sami İzcican’a PTT 1. Lig’den 4 kulüp birden talip oldu. PTT 1. Lig’in dişli ekiplerinden Boluspor’un da ilgilendiği başarılı futbolcu ile ligin yeni ekiplerinden Balıkesirspor ve Fethiyespor da ilgileniyor. Mersin, Adana ve Şanlıurfa’da başarılı işlere imza atan Sami İzcican’a kanca takan bir başka kulüp ise Suat Kaya önderliğindeki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor.

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren golcü futbolcu şuan gelen teklifleri değerlendirmeye almış durumda. PTT 1. Lig’in yanı sıra Spor Toto 2. Lig’de zirveyi hesaplayan ve şampiyonluğa oynamayı planlayan kulüplerin de yakın markajı altına giren İzcican’ın gönlü PTT 1. Lig’den yana. Bonservisi elinde olan golcü futbolcu tercihlerinde önceliği 1. Lig’den gelen tekliflere verecek.

Geçtiğimiz sezonlarda özellikle Mersin İdman Yurdu ve Şanlıurfaspor formaları altında adından sıkça söz ettiren ve o dönemlerde Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ve 2 kulübün daha kıskacına giren Sami İzcican, Şanlıurfaspor’un 2. Lig’de elde ettiği şampiyonlukta da büyük pay sahibiydi.

Aşırı hızından dolayı ‘Rüzgarın Oğlu’ lakabı takılan golcü futbolcu Sami’nin kısa zamanda karar verip tercih ettiği kulübe imza atacağı bildirildi.