20 Temmuz 2013 Cumartesi

Hüseyin Samut'tan Başkan Gencer'e Övgüler


 Milan Baros transferi ile dikkatleri üzerine çeken MP Antalyaspor’da hareketli günler yaşanıyor. MP Antalyaspor Yöneticisi Hüseyin Samut, kırmızı beyazlı ekipte yaşanan gelişmeleri özetledi.


Mehmet BILDIRCIN / Türkiyefutbol.com

Geçtiğimiz günlerde Çek futbolcu Milan Baros’u 1 yıllığına kadrosuna katan Akdeniz ekibinde hareketli günler yaşanıyor. Kulüp Yöneticisi Hüseyin Samut Antalyaspor’daki gelişmeleri aktardı. Transferde Milan Baros ile yetinmeyeceklerini belirten Samut, Samet Aybaba ve yöneticilerden Hakan Mavi ile Aziz Çetin’in Brezilya’ya gittiğini dile getirdi. Brezilya’da Aybaba direktifinde nokta atışı transfer gerçekleştireceklerini söyleyen Samut şu şekilde konuştu: “ Geçtiğimiz günlerde Çek golcü Milan Baros’u kadromuza kattık. Ancak iddialı bir ekip oluşturmak adına transfere devam edeceğiz. Bu doğrultuda Teknik Direktör Samet Aybaba ve yönetici arkadaşlarımız Brezilya’ya gitti. Brezilya’da 5 futbolcu izliyoruz. Özellikle savunma hattına bu ülkeden takviye gerçekleştirebiliriz. Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde ekibimize Brezilya’dan takviyeler olabilir.”

Baros’un ardından Kepez Belediyespor’dan 19 yaşındaki genç futbolcu Fikret Sevilgen’i ve geçen sezon Ankaragücü forması altında 10 gole imza atan 25 yaşındaki Timur Bayram Özgöz’ü kadrolarına kattıklarını belirten Hüseyin Samut, nokta transferler yaparken genç futbolcularında kadroda yer almasını sağladıklarını söyledi.

"GENCER’İ KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTERİZ"
Takımın 2. etap çalışmalarını Slovenya’da sürdürdüğünü ve başarılı bir kamp süreci yaşandığını dile getiren Samut, olaylı Kulüpler Birliği başkanlık seçiminde Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer’in Kulüpler Birliği yeni Başkanı İlhan Cavcav’ın yardımcılığına getirilmesinden dolayı memnun olduklarını ve ilerleyen dönemde Gencer’i Kulüpler Birliği Başkanı olarak görmek istediklerini de dile getirdi.

MP Antalyaspor’un Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ile yeni bir vizyon kazandığını ve yönetim olarak mekanizma şeklinde hareket ettiklerini belirten MP Antalyaspor’un başarılı yöneticisi Hüseyin Samut, Başkan Gencer ile ilgili de şu ifadelerde bulundu: “Antalyaspor yeni yönetimiyle kaliteli bir vizyon yarattı. Başkanımız Sn. Gültekin Gencer, yönetime geldiğimiz günden bu yana kısa bir süreç içerisinde dikkatlerin Antalyaspor’a çevrilmesini sağladı. Kısa sürede kalitesini gösteren Gencer, aynı zamanda Antalyasporluların geleceğe umutla bakmasını da sağladı. Eminim biz Antalyaspor’u Başkan Gencer önderliğinde güzel günlere taşırken Türk Futbolu’da başarılı ve kaliteli işlere imza atan bir Kulüp Başkanı kazanmış olacaktır.”